TU SMO ZBOG VAS

O nama


MIROSLAV Urošević

Osnivač ambulante za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Hirofizikal. Fizioterapeut od 2009. godine, obučen od strane najboljih lekara i fizioterapeuta u zemlji i inostranstvu. Radeći na drugima, konstantno radi i na sebi, šireći i usavršavajući svoja znanja i veštine.

Zato danas, pored fizikalne terapije, se u Hirofizikal ambulanti primenjuje i više oblika manuelnih terapija koje naučio i usavršio sarađujući sa najpoznatijim stručnjacima iz Belgije, Italije, Grčke, Kine i sa Novog Zelanda.

Ova iskustva omogućuju našim klijentima/pacijentima veoma širok dijapazon usluga, kao i kombinaciju klasične fizioterapije i manuelne terapije koja je profilisana tačno prema vašim potrebama.


KonsultantiSONJA Ilić

doktor specijalista fizikalne medicine i rehabiltacije

Nakon završenog Medicinskog fakulteta, je specijalizovala fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, a više od decenije posvećena je onome što najviše voli, harmoničnom i zdravom funkcionisanju ljudskog tela.

Učena od malena da je ljudsko telo hram i da ono mora da se posmatra u celini, u svoju praksu uvrstila je i druge, kako tradicionalne, tako i savremene metode lečenja. To podrazumeva holistički pristup i stručan odabir jedinstvene kombinacije, za svakog pacijenta, jer svaki čovek je indivuda za sebe. Istovremeno, medicinske tehnike koje koristi, ne samo da pomažu kod povreda i bolesti, već izuzetno pozitivno doprinose opštem stanju organizma.

Kineziologija, koju i predaje kao vanredni profesor u srednjoj medicinskoj školi, u užem smislu je nauka o kretanju. Njena lekovita misija je poboljšanje zdravlja celog organizma, a osnovni cilj – da pokretom i kretanjem uopšte, poboljša i unapredi kvalitet života, kao i da omogući postizanje trajnog osećaja zadovoljstva.

Mezoterapija bola je još jedna savremena, nehirurška metoda, koja je deo Sonjine medicinske prakse. Začeta pre pola veka u Francuskoj, kao terapija bolnih povreda kod sportista, upravo danas možda dostiže svoj vrhunac. Popularna zbog svoje neinvazivne metode kojom se vitamini, kolageni, različiti lekovi i aktivne supstance ubrizgavaju u kožu, pokazuje veoma dobre rezultate.

U praksi se pokazalo da prava kombinacija navedenih medicinskih metoda, može dati najbolje rezultate.


MARIJANA Todorović

doktor specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije

Odmah nakon diplomiranja na Medicinskom fakultetu u Beogradu, specijalizala je fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, kao i akupunkturu.

U želji da proširi i unapredi svoja stručna znanja i da svoju terapeutsku praksu podigne na viši nivo, stekla je diplome i sertifikate najsavremenijih medicinskih škola: ultrazvuka mekih tkiva i zglobova, epilacijskog lasera, kineziotejpinga, zatim Školu mezoterapije bola i Školu primene PRP-a kod povreda mekih tkiva, obe odobrene od Medicinskog saveta.

“Platelet-rich plasma” (PRP) sadrži različite faktore rasta i ima ogromne potencijale da utiče na poboljšano zarastanje povređenih zglobova, tetiva, ligamenata i mišića. Stimuliše rast ćelija, ubrzava rehabilitaciju i povratak na nivo aktivnosti pre povrede.

Pre sadašnjeg posla, znanje i bogato iskustvo sticala je u Domovima zdravlja u Batočini i Lazarevcu, u renomiranoj klinici Anlave, kao i u kompaniji Habitfarm.
SIGURNE RUKE kojima verujem.

SIGURNE RUKE
kojima verujem.


Copyright by Hirofizikal 2021. All rights reserved.Copyright by Hirofizikal 2021. All rights reserved.Call Now ButtonPozovite nas