Fizikalna terapija i rehabilitacija

Hirofizikal na Vračaru

Fizikalna terapija i rehabilitacija

Muče vas bolovi, a loša pokretljivost remeti vaš svakodnevni život? U ordinaciji za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Hirofizikal, na Vračaru (u blizini Kalenića), pružamo savremene metode lečenja koje se prilagođavaju individualnim potrebama svakog pacijenta. Naš cilj je da pružimo sveobuhvatnu podršku vašem zdravlju i oporavku kako biste se što pre vratili normalnim aktivnostima bez bolova i ograničenja.

Neke od najčešćih pitanja naših pacijenata su:

   • Kako smanjiti bolove u leđima, ramenu, vratu ili nogama?
   • Koje vežbe se mogu koristiti za poboljšanje pokretljivosti?
   • Postoji li način za ubrzanje oporavka nakon sportske povrede?
   • Kako ublažiti bolove u zglobovima ili mišićima izazvanim degenerativnim promenama?
   • Može li fizikalna terapija sprečiti progresiju bolesti?

Hiropraktika je temelj našeg pristupa lečenju, koja pruža preciznu i blagu manuelnu manipulaciju skeletno-muskulaturnog sistema kako bi se uspostavila ravnoteža u vašem telu. Prilagođavamo svaki tretman i terapiju vašim individualnim potrebama, ciljajući na uzrok problema.

Elektroterapija je još jedan ključni element našeg programa lečenja. Kroz upotrebu električnih impulsa, stimulišemo mišiće i tkivo, poboljšavamo cirkulaciju, ublažavamo bol i ubrzavamo proces oporavka, naročito kod povreda, neuropatskih stanja, reumatizma i rehabilitacije nakon preloma i operacije.

Shockwave terapija je nova revolucionarna metoda koja za cilj ima lečenje upornih bolova i sportskih povreda. Kroz pulsirajuće zvučne talase, podstiče se regeneracija tkiva i smanjuje upala, omogućavajući vam da se što pre vratite svojim omiljenim aktivnostima bez ograničenja. Ova terapija je izuzetno uspešna i u neoperatrivnom lečenju kalcifikata petnog trna.

TECAR terapija je savremena metoda fizikalne terapije koja koristi visokofrekventnu energiju kako bi stimulisali regeneraciju tkiva, smanjili upalu i ubrzali proces ozdravljenja. TECAR terapija je bezbolna i efikasna, pruža brze i dugotrajne rezultate kod različitih stanja kao što su sportske povrede, osteoartritis, i mišićno-zglobne tegobe. Ova terapija se često koristi kao deo sveobuhvatnog programa oporavka i rehabilitacije.

Kineziterapija, ili terapija pokretom, je ključna za jačanje mišića, povećanje fleksibilnosti i poboljšanje funkcionalnosti. Program personalizovanih vežbi i tehnika će vam pomoći da postignete brz i potpun oporavak nakon povreda kičme, sportskih povreda, ortopedskih operacija, moždanog udara, neuroloških stanja i hirurških zahvata.

Ordinacija Hirofizikal je vaša podrška na putu ka zdravlju i vitalnosti. Ako imate pitanja ili želite započeti terapiju, slobodno nas kontaktirajte.

Kako do ordinacije Hirofizikal?

Ordinacija HIROFIZIKAL
Mileševska 7, Beograd

Zakazivanje je obavezno na ovaj broj telefona.

+381 60 55 70 700

Preporučljivo je da sa sobom ponesete, ukoliko ih imate,  nalaze i medicinsku dokumentaciju.

Ako ste zainteresovani za cene naših usluga

CENOVNIKSIGURNE RUKE kojima verujem.

SIGURNE RUKE
kojima verujem.


Copyright by Hirofizikal 2021. All rights reserved.Copyright by Hirofizikal 2021. All rights reserved.Call Now ButtonPozovite nas