HIROFIZIKAL

Patite od bola u leđima i vratu?

Imate česte glavobolje?

Osećate trnjenje u rukama i nogama?

Pokretljivost ekstremiteta je smanjena?

Najčešći uzrok ovih tegoba mogu biti poremećaji u predelu kičme nastali kao posledica povreda, nepravilnog držanja, degenerativnih promena, urođenih poremećaja, infekcija…

Pregled i dijagnostika

U našoj ordinaciji pregled i dijagnostiku rade specijalisti fizikalne medicine dr Sonja Ilić i dr Marijana Todorović. Nakon anamneze i pregleda biće vam preporučena terapija i program vežbi, zavisno od vrste i stepena oboljenja.

Koje metode lečenja se primenjuju u ordinaciji Hirofizikal?

U našoj ordinaciji primenjujemo nekoliko vrsta manuelnih terapija. Zavisno od tipa bolesti koristimo hiropraktiku, manuelnu neinvazivnu terapiju, elektroterapiju, kineziterapiju. Kao pomoćne koriste se akupunktura, mezoterapija i masaža.

Da li su terapije bolne i koliko mi je tretmana potrebno ?

Ordinacija Hirofizikal se vodi osnovnim postulatom hiropraktike PRVO NE NAŠKODITI (PRIMUM NON NOCERE). Program terapija i vežbi sprovodi iskusan fizioterapeut Miroslav Urošević, vlasnik i osnivač ambulante za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Hirofizikal. Znanje je stekao od najboljih lekara i fizioterapeuta u zemlji i inostranstvu, a konstantno radeći sa pacijentima od 2009. godine, usavršavao je svoja znanja i veštine.

Program fizikalne i manuelne terapije je individualan, tj. prilagođava se svakom pacijentu. Zato je nezahvalno unapred davati procene koliko je potrebno dolazaka. Ponekad je dovoljna jedna terapija, to je minimum, ali u zavisnosti od tipa i stepena oboljenja može ih biti i više.

Kako da zakažem pregled i gde se nalazi ordinacija Hirofizikal?

Ordinacija Hirofizikal nalazi se na adresi
MILEŠEVSKA 7, VRAČAR, Beograd

Konsultacije možete zakazati pozivom na broj:

+381 60 55 70 700

Klikom na ovaj broj telefona nas možete pozvati.

Ukoliko niste u mogućnosti da nas pozovete, pošaljite nam poruku putem kontakt forme.

Ukoliko vas interesuju cene naših usluga

CENOVNIKSIGURNE RUKE kojima verujem.

SIGURNE RUKE
kojima verujem.


Copyright by Hirofizikal 2021. All rights reserved.Copyright by Hirofizikal 2021. All rights reserved.